HEDE'S HAVE & ENTREPRENØRSERVICE

Anders Hede Trudslev                     

SERVICE

Vedligeholdelse af grønne områder, græsslåning, lugning og rensning af bede, beskæring af buske og træer, anlæg af ny græsplæne, pasning af grusarealer, fældning af træer, udgravning til sokler, overkørsler, belægning, maskintransport, snerydning, saltning, salg af brænde og træflis er kun nogle af de ting vi tilbyder.

Vedligeholdelse og græsklipning

Grønne fingre

Vedligeholdelse af haver og grønne arealer, græsklipning for private og erhverv, kontakt mig for et uforpligende tilbud.

Nyplantning & Plantning af hæk

Kun et spadestik væk

Blomster, buske, træer hører en flot have til. Levende hegn i form af en sund stærk ligusterhæk eller bøgehæk, kan selv få naboen til at sætte en ny hæk. Jeg hjælper gerne med indkøb, plantning og vedligeholdelse af din have.

Beskæring & Træfældning

Med næb & sav

Beskæring af træer og buske, skal gøres på den rigtige tid af året, ligesom forskellige faktorer spiller ind når et træ skal fældes. Lad mig klare opgaven med rette værktøj og viden.

Hækkeklipning

Med maskine og saks

Hækkeklipning er et håndværk og med velsmurte maskiner og skarpe sakse står jeg klar til at hjælpe. Vi rydder naturligvis op efter os, fjerner evt. affald mod betaling. Pris fra 295.- kr + moms.

Belægning / Anlægsarbejde

Laser opmåling

Etablering af en ny indkørsel, flise areal, terrasse kræver præcision og nøjagtighed. Underlaget skal være i orden og hældningen rigtig for at vandet kan løbe fra


Med laser opmåling og erfaring sikre vi at tingene er i orden.

Snerydning

24 / 7 SERVICE

Med kost & skovl

Det er koldt derude, men vi er på allerede på vejen og har arbejdet os til varmen, derfor kan vi tilbyde private, grundejerforeninger og erhverv snerydning til en rigtig konkurrence dygtig pris for den kommende sæson.

Entreprenør

Minigraver eller rendegraver

Udgravning til gulv, sokkel, nedbrydning med minigraver eller rendegraver. Bortkørsel af haveaffald eller maskintransport, uanset hvad har vi en løsning. Ring for tilbud.

Træflis & Brændesalg

 Et lunt tilbud

Salg af brænde og træflis leveret i big bags til fortorvskanten.

Endvidere er der salg af vores forbrugsprodukter, bla. vejsalt, sand, jord og grus. Ring for tilbud.

Udlejning

Gør det selv

Udlejning af pladevibrator, afretningsskinner, blandemaskine, ramper, fliseskærer, vinkelsliber og håndværktøj.

Prisliste og referencer

HEDE'S HAVE & ENTREPRENØRSERVICE

CVR: 36278412

29909454

Vaarstvej 290 - 9260 Gistrup - CVR: 36278412